Poslepu.cz na novém URL

Od ledna 2014 najdete blog na adrese poslepu.cz.

pátek 2. listopadu 2012

INSPO 2013: Call for papers pro sekci Přístupnost (nejen) webu

Nabízíte nějakou zajímavou službu, web nebo aplikaci pro neziskovky či uživatele se zdravotním postižením a chcete ji veřejně představit? Pokud ano, pak čtěte dále ;-)

Stejně jako letos, budu mít i příští rok na konferenci INSPO na starost sekci Přístupnost (nejen) webu. Konference INSPO - Internet a informační systémy pro osoby se specifickými potřebami je zaměřena na na využití Internetu a informačních technologií ve prospěch lidí se zdravotním postižením. Každoročně se jí zúčastní přibližně 300 účastníků z řad osob s těžkým zdravotním postižením a zástupců neziskovek.

Momentka z odpoledního jednání v sekci Přístupnost nejen webu. Fotil Ivan Navrátilík.

Co bych potřeboval?

Prakticky zaměřenou prezentaci (v publiku budou sedět v drtivé většině koncoví uživatelé služby), na které ukážete, k čemu je vaše služba dobrá, v čem spočívají její výhody a jak může uživatelům usnadnit život.

Co mohu nabídnout?

  • Možnost publikovat článek ve sborníku,
  • přibližně 25 minut k prezentování,
  • oběd,
  • nějaký drobný dárek od některého ze sponzorů konference. Doufám, že budou - dárky i sponzoři ;) Letos přednášející dostali 4 GB flash paměť.

Pokud tedy máte téma, kterým byste chtěli tuto cílovou skupinu oslovit, neváhejte a své návrhy, prosím, pište do komentářů nebo na můj mail. Rád také zodpovím případné dotazy.

Předpokládám a doufám, že stejně jako letos se mi sejde nápadů spousta a že budu mít z čeho vybírat. Na konferenci se dostane jen přibližně 7 nejlepších. Děkuji za pochopení.

Těším se na Vaše návrhy.

Žádné komentáře: