Poslepu.cz na novém URL

Od ledna 2014 najdete blog na adrese poslepu.cz.

úterý 16. prosince 2008

Školení tvorby přístupného webu

O naše školení tvorby přístupného webu byl v letošním roce velký zájem. Na školeních pro zájemce z řad veřejnosti i na několika firemních školeních (například pro PeckaDesign, iMagic či Krajský úřad Moravskoslezského kraje) jsme proškolili celkem 80 účastníků. Ti byli s průběhem školení i s informacemi, které se na nich dozvěděli, velmi spokojeni. Mnoho z nich přivítalo příležitost "sáhnout" si na asistivní technologie, používané handicapovanými uživateli, či zařazení praktické ukázky práce zrakově postiženého uživatele s webem, během níž si mohli od kolegy nechat posoudit své stránky či podiskutovat o tom, co mu na webu z hlediska přístupnosti nejvíce vadí.

Vzhledem ke stálému zájmu o naše školení proto už nyní vypisujeme termíny na rok 2009. Školení v Praze proběhne 5. února 2009 ve Sjednocené organizaci nevidomých a slabozrakých ČR na Krakovské 21, školení v Brně je plánováno na 12. února 2009 a proběhne v brněnském TyfloCentru na Chaloupkově ulici č. 7. Školení nabízíme za 2 000 Kč, v ceně je 6 hodin výuky, tištěné materiály, potvrzení o absolvování školení a občerstvení během školení.

Pokud vás zajímají praktické aspekty přístupnosti, chcete zjistit, jak se vaše weby čtou návštěvníkům se zdravotním postižením či se dozvědět spoustu dalších zajímavých informací z této oblasti, přihlaste se.

Těším se na setkání.

Žádné komentáře: