Poslepu.cz na novém URL

Od ledna 2014 najdete blog na adrese poslepu.cz.

pondělí 7. prosince 2009

Blog POSLEPU získal dvě významná ocenění

Říká se, že samochvála smrdí, ale protože to tu nepíšu úplně sám a z cen mám opravdu upřímnou radost, tak je pochlubení se asi na místě. Blog POSLEPU totiž v uplynulých dnech získal dvě významná ocenění.

To první jsem převzal 24. listopadu 2009 na konferenci Online marketing pro neziskovky, kterou pořádalo Centrum pro online média a Nadace Vodafone. Cílem soutěže bylo představit jednotlivé dílčí nástroje, které mohou být pro neziskovky velmi užitečné, a ocenit ty, které tyto nástroje používají zajímavým způsobem. Blog POSLEPU získal první místo v kategorii Blog a byl oceněn jako nejlepší blog neziskové organizace za rok 2009.

POSLEPU - nejlepší blog neziskovky za rok 2009

Třetí cenu v kategorii děl uveřejněných na internetuv soutěži Cena Vládního výboru pro zdravotně postižené občany za publicistické práce zaměřené na problematiku zdravotního postižení blog získal 4. prosince 2009. Ceny se předávaly v pražském Lichtenštejnském paláci na XVI. slavnostním večeru Vládního výboru pro zdravotně postižené občany při příležitosti Mezinárodního dne osob se zdravotním postižením. Ocenění si vážím o to víc, že i odborně a technicky zaměřený blog našel místo mezi oceněnými díly, která jsou jinak spíše humanitně zaměřena a mají silný emoční náboj.

3. cena za blog POSLEPU

Za obě ocenění já i kolegové, kteří některé články připravují, děkujeme, a vynasnažíme se, aby POSLEPU i dále přinášelo zajímavé informace z oblasti přístupnosti a náročných kompenzačních pomůcek na bázi výpočetní techniky.

Související odkazy

1 komentář:

Pavel Kout řekl(a)...

Gratuluji, Radku. Pochvala za takovou záslužnou činnost vždycky potěší a ty si ji určitě zasloužíš.