Poslepu.cz na novém URL

Od ledna 2014 najdete blog na adrese poslepu.cz.

středa 4. května 2011

Tmavomodrý festival 2011: pozvánka na doprovodné akce

Zajímá vás, jak mohou nevidomí lidé ovládat mobilní telefon s Androidem nebo iPhone? Jak je to s přístupností MacOS X? Může MacBook posloužit nevidomému uživateli jako plnohodnotný zápisník? Co je to Knihomol a Beletrik?

Pokud chcete znát odpovědi na tyto a další otázky z oblasti speciální výpočetní techniky pro zrakově postižené, zvu Vás v pátek 13. a v sobotu 14. května na letošní Tmavomodrý festival. S kolegy Pepou Konečným a Romanem Kabelkou jsme připravili program, zahrnující všechny podstatné novinky, které se v této oblasti v poslední době objevily. Výstava kompenzačních pomůcek je v plánu v pátek od 13 do 18 hodin, v sobotu pak od 9 do 13 hodin, od 9.30 do 12 jsou pak v sobotu v plánu přednášky. Bližší informace najdete na blogu brněnského TyfloCentra.

Michal Jungmann a Roman Kabelka

V sobotu se v Brně koná i Čekovací muzejní noc, takže v případě zájmu si můžete udělat program na celý den i noc ;-) S Pavlem Ondrou a možná i s dalšími nevidomými kamarády se chystáme zúčastnit se, takže pokud Vás bude zajímat, jak lze poslepu používat Foursquare či Gowallu, najděte si nás (třeba právě pomocí těchto geolokačních her ;-) a my Vám to rádi ukážeme.

Související odkazy

Žádné komentáře: